Verzekeringen

Advies op maat

U kunt via onze site geen verzekering afsluiten. Wij nemen onze taak als adviseur zeer serieus. Pas na goed inventariseren bieden wij onze producten aan. We maken het verschil met ons advies.

We staan aan uw zijde als het gaat om de keuze om de risico’s die u loopt al dan niet af te dekken door middel van een verzekering. Sommige verzekeringen zijn onmisbaar. Denk maar aan de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, zorgverzekering. Maar voor de overige risico’s geldt dat verzekeren een keuze is. En ja, als het risico zeer groot is, dan is het verstandig om deze af te dekken. U moet er toch niet aan denken dat u schade lijdt die u zelf niet kunt dragen? Een verzekering is als een reddingsboei; de noodzaak ervan is afhankelijk van hoe goed u kunt zwemmen en hoe ver u van de kant bent.

Wij kijken dus eerst naar wat passend is om te verzekeren. Daarbij houden we uw financiële situatie, uw wensen en de mate waarin u risico’s zelf wilt dragen in het achterhoofd. Pas daarna gaan we kijken naar de verzekeringsoplossingen. Want ook uw budget zit in ons achterhoofd.

Deze aanpak is de standaard bij ons. Of u nu een particuliere relatie bent, of een zakelijke relatie.

Wij zullen niet altijd de voordeligste zijn, dan zult u een verzekering via internet kunnen afsluiten. De aller voordeligste autoverzekering kunt u wellicht via internet vinden, maar we kunnen u wel adviseren om de risico’s die afgedekt moeten worden, op de meest passende manier te verzekeren. En we vinden daarbij voor u de beste prijs / kwaliteitverhouding. Dus uiteindelijk bent u toch het beste uit.

Graag willen we al uw verzekeringen onderbrengen, zodat u niet dubbel verzekerd bent. Één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen brengt een hoop gemak met zich mee. Neem gerust contact met ons op en maken we een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Graag tot ziens!