Bij Heckmann Hypotheken & Verzekeringen, bent u aan het juiste adres voor een deskundig hypotheekadvies. Wij staan voor u klaar en regelen het. Altijd op basis van een eerlijk en helder advies. Het eerste gesprek is gratis.

Een hypotheek afsluiten is één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over welke hypotheek u neemt.

Hoeveel kan ik lenen? Welke netto maandlasten zijn verantwoord? En kan ik de hypotheeklasten nog betalen wanneer ik of mijn partner werkloos raakt? Een hypotheek afsluiten brengt de nodige vragen met zich mee.

Vergelijken van meerdere geldverstrekkers
Wij doen met heel veel geldverstrekkers zaken, de grote banken, maar ook banken waar u niet rechtstreeks een aanvraag kunt doen. Hierdoor kunnen wij per geval kijken welke bank de laagste rente aanbiedt/beste voorwaarden heeft (bijvoorbeeld verhuismogelijkheden, tussentijdse rentedaling door waardeontwikkeling van de woning).

Veel zaken uit handen nemen
Wij zoeken tevens uit welke makelaar het voordeligste taxatierapport kan maken, ook gaan we op zoek naar de voordeligste notaris. Wij hebben contact met al deze personen om het traject zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hypotheek afsluiten, oversluiten of verhogen
Of u nu starter bent of al eerder een huis heeft gekocht: Heckmann Hypotheken en Verzekeringen zet de mogelijkheden voor u op een rijtje. We geven u een helder advies. Ook wanneer u uw bestaande hypotheek wilt oversluiten of wilt verhogen. Ook tijdens de looptijd van de hypotheek kunt u met vragen bij ons terecht.

Belastingaangifte
Laat u ons de hypotheek regelen en u bent in loondienst, dan doen wij het eerste jaar de belastingaangifte voor u gratis. Ook de jaren erna kunnen wij u helpen.

En we regelen het voor u…
Zodra we de oplossing hebben gevonden die bij u past, zorgen we ervoor dat uw hypotheek tot in de puntjes wordt geregeld.

Graag staan wij u tot dienst!